cooking-1835370_1920

Street Food er blevet populært

Street food er blevet noget af et buzz-word de seneste par år og du kan nu endda leje en food truck til din fest! Det er med rigtig god grund at danskerne har optaget denne meget uformelle måde at spise ude og feste på!

…men vent! Hvad er Street Food? Vi definerer det i denne artikel som en måde at spise på under uformelle omstændigheder og hvor maden ikke nødvendigvis bliver bragt til bordet hvis man spiser ude.

 

Vores teori om hvorfor netop denne måde er blevet populær at spise på er at vi typisk når vi er ude at spise godt kan blive lidt “stive i pudset” og at samtalerne og vores opførsel bliver dikteret i høj grad af omstændighederne. Netop omstændighederne når man mødes over street food er typisk meget afslappede og ikke særligt formelle. Det vil sige at vi sammen med vores venner og familie også er mere afslappede og blot kan nyde hinandens selskab og lækker mad.

Yderligere er der typisk et større udvalg af mad på diverse street food markeder. Det vil sige at et selskab med forskellige madpræferencer nu kan mødes et sted, hvor der er lidt for alle. Dette er et spændende element, da mange personer nu om dage har specifikke præferencer, diæter eller blot ønsker til den mad som blive bestilt når de er ude at spise. Denne ændringer af rammerne fra almindelig restaurant til street food tillader forbrugerne at mødes et sted, hvor udbuddet er stort og atmosfæren er afslappet.

 

Nu hvor street food er blevet så populært er det også blevet attraktivt at leje en food truck til private fester. Alternativet til en food truck er i øjeblikket catering, en stak pizzaer eller grill i haven. Mange kan nu huske tilbage på dengang de var ude og spise street food og vil gerne bygge en lignende atmosfære til deres fester – dette er nu muligt og bliver i stor stil efterspurgt. Måske skal din næste fest fejres med en street food vogn?

Tags: No tags

Comments are closed.