pexels-zen-chung-5748729

Guide: Sådan indretter du din stue med et smukt sofabord og farver

Der findes ingen regler når det gælder indretning og ingen hemmelig indretningsbog fyldt med regler om hvordan du skal indrette din stue. Heldigvis da! Det ville blive noget kedeligt, hvis alle skulle bo ens. Når det kommer til indretningen af din stue er det kun din kreativitet der sætter dine grænser. Du kan indrette kan indrette din stue præcis som du ønsker – moderne, feng shui, stilren eller noget helt fjerde. Det er udelukkende op til dig. Det kan bare være så svært at bestemme sig når det er SÅ mange valgmuligheder. Ville du ønske, at der var en form for retningslinjer for hvordan du kan indrette din stue, eller ligefrem en guide til, hvordan du kommer i gang? Så er der en god nyhed til dig. det er der nemlig og du har allerede fundet den. Har får du i 3 enkle trin en lille guide til hvordan du bedst for din personlighed ind i din stue.

Indret med farver som du kan lide

Farver er en meget personlig ting og de farver der gør dig rolig, glad og komfortable er ikke nødvendigvis de samme farver som gør din veninde glad og rolig. Derfor skal du vælge farver ud fra dine egne præferencer og ikke ud fra modeblade. Du kan sagtens lade dig inspirere, det er de er der for, men du behøver ikke at vælge årets farver, hvis det slet er de farver du personligt falder for. Hold hele tiden din egen smag højere end modebladenes.

Find en rød tråd i din retning

Du bør indrette efter et bestemt tema i din indretning. Ikke superhelte eller prinsessetema, men et tema eller en stilart du kan lide. Uanset om du er til moderne, stilrent, feng shhui eller noget helt andet, så hold den røde tråd i din indretning og hold dig til dit tema. Det vil skabe en god stemning i din stue og ikke gøre den stilforvirrende.

Vælg et sofabord der passer til din sofa

Der findes rigtig mange forskellige sofaborde. Både i former, farver og størrelser. Du bør gå efter et sofabord, der passer til din sofa i specielt størrelsen. Et stort sofabord duer ikke til en lille sofa og omvendt. Når du kigger efter møbler skal du prøve at kigge efter helheden i den stue med møblerne i og ikke vælge hvert enkelt møbel for sig. Hvis du sørger for at der er en god helhed og at dine møbler passer sammen, så er du kommet rigtig langt med din indretning.

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.