spacejoy-XM-miHibz64-unsplash (1)

Gode grunde til at købe en kontinentalseng

Har du brug for nogle gode grunde til at lade dig overtale til at få dig en kontinentalseng? Så bør du bare læse med her. Mens du tænker over alle de dejlige ting en optimal nattesøvn vil bidrage med i din hverdag.

Kontinentalsengen gør dig sundere

Vidste du at din dårlige søvnrytme eller den manglende kvalitet din søvn har, kan være skyld i at du ikke opnår særlig gode resultater med din sunde livsstil? For det er ikke nok blot at spise sundt og nærende og træne, din krop har også brug for god og nok søvn.

For hvis kroppen er for stresset og presset, samt ikke får den nødvendige hvile og søvn, så prioriterer den ikke at omsætte fedt til muskler. Dermed opnår du ikke helt lige så gode resultater, som hvis du prioriterede din søvn lige så højt som kost og motion.

Godt udstyr giver god søvn

For at du får det optimale ud af de timer du sover, så skal udstyret være i orden. Derfor er det nødvendigt at du vælger en seng af god kvalitet og som passer til dig og din krop. Du skal ligge behageligt og helst ikke vågne op om natten fordi du liger dårligt eller har ondt. Dermed vågner du også udhvilet og frisk op hver morgen. Klar til dagen arbejde og udfordringer.

Det kan være nødvendigt at tale med en ekspert for at finde ud af om du har behov for en blød eller hård madras og så videre. De ved hvilke spørgsmål de skal stille dig for at du finder frem til hvad dine behov er for at du får den bedst mulige nats hvile.

Der findes mange forskellige typer af senge. Boksmadrasser, kontinental seng og så videre. Vælg en forhandler med alsidige løsninger, så finder I helt sikkert frem til den bedst løsning til netop dig.

Noget andet udstyr der også er nødvendigt for din søvn, er den rigtige pude og dyne. Også her kan der være forskel på om dynen skal være sval eller varm. Det afhænger af om du naturligt har det varmt eller nemt fryser.

Hovedpuden skal give din nakke den bedste støtte. På den måde vågner du ikke op med ondt i nakken, hverken i løbet af natten eller morgen efter.

Kontinentalsengen er den gode voksenseng

Måske du egentlig allerede har tænkt tanken, at en boksmadras seng er en typisk teenager eller ungdoms seng. Men hvorfor tænker man egentlig det? Og er der hold i det?

Faktisk kan der godt være noget om snakken. Allerede på prisen adskiller de to former for senge sig fra hinanden. Det alene kan være med til at man som ung ofte har en boksmadras, da den er billigere at anskaffe sig. Grunden til at den er billigere er at sengen er ret simpel. Der er kun en madras.

Men hos den dyrere kontinentalseng er der hele tre madrasser. Dette skulle være med til at give din krop den ultimative støtte og komfort. Da man ofte først sætter pris på den dejlige komfort og dermed søvn en kvalitets seng giver, så er det som regel først her at man vælger at ofre pengene på den dyre seng. Det er måske også her at man har brug for søvnens positive indvirkning på resultaterne fra det hårde arbejde i fitnesscenteret.

Så hvis du ønsker dig et mere voksent hjem og soveværelse, så skift sengen ud med en kontinentalseng. Og få oven i hatten en bedre søvn, mere energi samt et bedre helbred.

Tags: No tags

Comments are closed.