shifaaz-shamoon-vhDst8AetiA-unsplash

Bryllupstrends og bryllupsfyrværkeri

I 2022 er der igen kommet gang i bryllupsfestlighederne, men på en anden måde. Nye tendenser tegner sig i billedet.

Hvis du fejrer dit bryllup udendørs, har du de perfekte omgivelser til at sætte prikken over i’et, hvad enten det er i det øjeblik, hvor du siger “ja”, efter ceremonien eller under de nygifte pars første dans med et fyrværkerishow.

Magien vil opstår ved et bryllup takket være brugen af bryllupsfyrværkeri, som afslutning på en vidunderlig og speciel dag. På en klar nat med en klar himmel og kun ledsaget af månen og stjernerne vil du og dine gæster nyde tusindvis af farve- og lysglimt, som vil efterlade jer med åben mund på en så spændende dag, en eksplosion af romantik og glæde!

Lidt efter lidt er bryllupper ved at genvinde deres sædvanlige rytme. I den seneste tid har de dog ændret sig, siger eksperter, som f.eks. anfører, at bryllupsfesterne er ved at sige farvel til de strenge protokoller og præge en ny, mere afslappet protokol samt en ny moderne etikette.

Med en mere afslappet etikette, hvor der er plads til fantasien, er det gæsten, der bliver en vigtig del af den store dag i den nye brylluptrend. Parret vil i højere grad end nogensinde søge efter at forkæle gæsterne og få dem til at føle sig hjemme.

Ved at fremme unikke, følelsesmæssige og endda DiY-detaljer frem for luksus vil vi sikre, at vores gæster altid vil huske denne dag, og at de vil gøre hvert øjeblik til deres helt eget.

For eksempel at parret beslutter at servere den samme vin på bryllupsdagen, som de skålede med på deres første date, eller at de tilbereder menuen med typiske retter fra deres forskellige rejser rundt om i verden.

Med den nye trend der fortsætter med at bryde protokoller, bliver bryllupper også holdt på hverdage. Selv om dette fænomen sandsynligvis skyldes et praktisk problem, fordi det kan være svært at finde en ledige dato om lørdagen, er det blevet en mulighed, som mange mennesker sætter pris på. At vælge en dag mellem mandag og fredag giver hele arrangementet en meget mere uformel stemning, hvilket for nogle par er et must.

En anden tendens er at fejre brylluppet over flere dage i form af en getaway på en destination tæt på bopælen for at dele så meget tid som muligt med familie og venner. For eksempel en ferie på landet i et landsted.

Tendensen viser at, der vil være mere æstetisk vovede arrangementer, bryllupper afholdes helt under anderledes forhold end de traditionelle, dvs. paladslignende omgivelser.

En anden trend på mode er indretningen, som er det stik modsatte af den foregående trend. I modsætning til luksus er det en romantisk og afslappet enkelhed på landet med en landlig ånd, som vil inspirere til mange udendørs bryllupper, når temperaturen stiger.

Udendørs bryllupper er ikke kun i tankerne hos enkelte par, men hos mange kommende bryllupper, der skal holdes i de kommende måneder. Mange planlægger at holde receptionen udendørs. Blandt dem, der vælger denne mulighed, viser tendensen vej til fester der holdes på de lange og rektangulære borde med boheme stil med et smart touch, samt på bordlinned og service inspireret af de indiske bomuldsduge, der på forsiden er trykt med boheme scener eller farvet glas, der giver kontrast til de mere neutrale farver. Med andre ord, retro.

Blomsterne vil blive endnu mere fremtrædende i dekorationen. Tørrede og konserverede blomster vil være på mode, da de repræsenterer elegance, men også bæredygtighed.

Hvad angår farvepaletten, vil den ligesom resten af protokollen være mere fleksibel. En af de mest foreslået muligheder omfatter lyse rosa, lilla, røde og orange farver i kombination med urter.

Menuerne viser også ændringer i layout og indhold. Ud over corner foods (boder, der specialiserer sig i delikatesser) og fornyede individuelle luksus tapas til kaviarsmagninger eller sushi-tilberedning, er der brunch-trenden, som hentyder til en meget mere uformel type mad, fra stegt kylling til kiks eller vafler og opfordrer til en mere afslappet atmosfære.

Andre musts er at finde gastronomiske muligheder med veganske muligheder og alternativer til fødevareintolerante personer samt  cocktails med og uden alkohol.

Tags: No tags

Comments are closed.