ajeet-singh-kv1SCIAk6NU-unsplash

Sådan gør du dit babyshower uforglemmeligt

Et barnedåb er en begivenhed, der er en gang i livet og som fejrer livets mirakel. Og som sådan burde det være intet mindre end magisk. Hvis du har til opgave at planlægge et babyshower, føler du dig måske lidt overvældet. Men bare rolig! Med lidt omtanke og planlægning kan du nemt holde et uforglemmeligt babyshpwer, som dine gæster sent vil glemme. Her er hvad du skal gøre.

Planlægning af det perfekte babyshower

Et af de vigtigste aspekter ved at kaste et mindeværdigt babyshower er at vælge det perfekte tema. Temaet sætter tonen for hele arrangementet og hjælper med at guide dine beslutninger om alt fra invitationer til dekorationer til mad. Når du har et tema i tankerne, kan du begynde at tænke på alle de andre detaljer, der vil gøre dit barnedåb helt specielt. 

Hvad er temaet helt præcist?

For eksempel, hvis du holder et babyshower med naturtema, kan du overveje at holde arrangementet udendørs. Du kan pynte med masser af grønt og blomster og servere forfriskninger som Mimosas og friske frugtfade. Hvis du har en mere formel affære, kan du overveje at holde begivenheden på et hotel. Du kan dekorere med balloner og streamers i den kommende mors yndlingsfarver og servere små hors d’oeuvres og champagnecocktails. 

Hvad ellers?

Der er et par andre væsentlige elementer, der bør inkluderes i ethvert baby shower. Selvfølgelig skal du bruge invitationer! Sørg for at sende dem ud 4-6 uger i forvejen, så alle har god tid til at rydde deres tidsplan. Du skal også bruge sjove spil, som alle kan spille (med præmier til vinderne, selvfølgelig!) Og glem ikke små gaver til dine gæster! Spiselige gaver er altid populære valg – alt fra chokolade til slikkepinde til gourmetkager pakket ind i smukke cellofanposer. 

Gør dit babyshower uforglemmelig med unikke dekorationer 

Når du har fået styr på al logistik, er det tid til at begynde at tænke på babyshower pynt! Det er her, du virkelig kan blive kreativ og have det sjovt med det. Hvis du går i stå med ideer, så prøv at søge på Pinterest eller Google for at få inspiration – her vil du ikke finde mangel på fantastiske ideer til at hjælpe med at få dine kreative safter til at flyde. 

Nogle unikke dekorationsideer omfatter: 

  • Hæng farverige streamers eller bannere op i den kommende mors yndlingsfarver 
  • Opret et fotoboksområde med rekvisitter som f.eks. sjove hatte 
  • Dekorer borde med midterstykker lavet af babygenstande såsom små sko eller støvler 
  • Hæng billeder op af de kommende forældre gennem hele deres liv 
  • Spred konfetti eller glitter på borde og gulve 
  • Brug heliumballoner til at skabe en buegang, der fører ind til begivenheden 

 

Det er nemmere at holde et uforglemmelig babyshower, end du skulle tro! Ved at starte med et stærkt tema og tilføje nogle personlige præg, kan du nemt skabe en begivenhed, der vil blive talt om længe efter, den er overstået!

Tags: No tags

Comments are closed.