pexels-oleg-magni-989711

Hold dine cocktails kølige

Holder du en stor fest, hvor der kommer mange tørstige gæster? Så skal du selvfølgelig sørge for kølige cocktails i stribevis! Men … hvordan håndterer du store mængder af isterninger med kun én fryser?

Hos Isklart kan du købe isterninger i alle mængder. Så hvad end du skal bruge 8 eller 100 kg, så kan du få isterningerne leveret lige til døren. Derudover bliver de leveret i termotønder, der holder isterningerne kølige helt op til 3 dage. Dét hjælper uden tvivl på presset i fryseren!

 

Vælg den rette type is

Mange er af den opfattelse, at isens form er uden betydning. Sandheden er dog en anden, da bestemte cocktails kræver en bestemt type af isterninger. Der er stor forskel på, om du vælger almindelige isterninger, knust is eller cube is.

Der er for eksempel mange cocktails, der giver den bedste smagsoplevelse, hvis de er lavet på knust is. Her kan vi nævne både Mojito, Bramble og White Russian, der er alle er favoritter til enhver fest eller på enhver cocktailbar.

 

Når du bruger knust is, bliver dine cocktails nedkølet hurtigere. Det skyldes, at isen har en større overflade i den knuste form, og det resulterer i større kontakt mellem cocktail og is. Og voila, så er cocktailsene hurtigere kolde og drikkeklar!

 

Er is i cocktails nødvendigt?

Det korte svar: ja! Der er desværre flere, der tror, at de kan undvære is i deres cocktails. For man vil jo hellere have plads til spiritus, likør, sodavand og alt det andet gode. Din oplevelse bliver bare ikke bedre af den grund.

 

Smagen af din cocktail bliver nemlig bedre, når ingredienserne er nedkølede. Faktisk er det bedre, at du bruger lidt for meget is.

Det bedste råd herfra er derfor, at du hellere skal lave en cocktail mere end skære ned på isen. På den måde sikrer du, at det bliver lækre cocktails, da for meget is ikke skader smagen.

 

Bestil nok is til festen

Nu hvor du ved, at der faktisk skal ret meget is til, når du vil lave cocktails til et helt selskab, hvor meget skal du så egentlig bruge? Det kan være svært at gætte sig frem til, hvor meget is, der egentlig er i ét glas.

Som en hovedregel er der til ca. 150 cocktails pr. 25 kg is. Så du kan sagtens nøjes med 25 kg is, hvis du for eksempel får 30 gæster, og de kun skal have tre cocktails hver i løbet af dagen.

 

Hvis det bliver en mere festlig aften, er det muligvis en god ide at købe lidt større mængder is. Det er trods alt altid bedst at være på den sikre side, så der er nok til alle gæster og alle cocktails.

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.