pexels-rachel-claire-5865763

Gør hverdagen mere ekstravagant

Efter en lang arbejdsdag tyer de fleste til nemme og hurtige hverdagsretter, som ofte kan være ret kedelige. Pep en hverdagsaften op med en ekstravagant og lækker middag, fyldt med østers og hummere. Det kan også være, at du har en særlig anledning eller en kæreste, som skal forkæles lidt ekstra. Uanset hvad, kan du finde alt hvad du skal bruge til en uovertruffen middag hos Venø Seafood. Venø Seafood tilbyder en masse lækre råvarer, som kan leveres direkte til din dør. Du finder tilmed mange lækre opskrifter på deres hjemmeside.

 

Lækre og friske østers fra lokale fiskere

Ved bestilling hos Venø Seafood kan du være sikker på, at du får skaldyr af højeste kvalitet. Du får adgang til helt friske og super lækre østers, der kommer direkte fra vandet. Hver eneste østers er håndsorteret og håndbanket, så du kan være sikker på kun at få det bedste af det bedste. Du kan også få Limfjordshummere fra små lokale fiskere.

 

Om Venø Seafood

Venø Seafood er en engros og detail virksomhed, som primært leverer deres lækre råvarer til virksomheder. Heldigvis har de også udviklet leveringsservice, så alle skaldyrs-elskende danskere har adgang til den luksuriøse spise. Den lokale Venø-dreng Kristian Borbjerg står bag Venø Seafood, og er 3. generation af en fiskerfamilie. Udgangspunktet for virksomheden var Kristians undren over, hvorfor vi importerer østers fra udlandet, når vi finder fantastiske produkter lige i vandkanten af Limfjorden. Derfor ønsker Venø Seafood ej heller at eksportere deres produkter til udlandet, i frygt for, at der på et tidspunkt ikke længere eksisterer østers i de danske farevande.

 

Lækre opskrifter med skalddyr

Hvis du står og mangler inspiration til en lækker ret med skalddyr, så frygt ej. Du finder mange gode opskrifter på Venø Seafoods hjemmeside. Opskrifterne er udviklet af Thomas Alcayaga, og er lavet med virksomhedens egne Ven-østers og limfjordshummere. Du finder spændende retter, såsom østers nuggets eller østers med rabarber og peberrodsfløde. Med disse opskrifter kan du være sikker på, at din mad vil gøre stort indtryk på middagsselskabet.

 

Skab den perfekte middag

Hos Venø Seafood finder du meget andet end østers og hummere. Du kan bl.a. finde mange varianter af kaviar, samt lækre champagner. Du finder alt hvad du skal bruge til en ekstravagant middag.

 

Ekstraudstyr udover det sædvanlige

Hvis du står og mangler en gave til personen, der har alt, eller hvis du selv er denne person, så tag et kig på Venø Seafoods hjemmeside. Her finder du bl.a. østersknive og kaviarskeer, som du kan blære dig med, næste gang du får gæster på besøg til middag, eller som du kan give i gave til skaldyrselskeren.

 

Sådan bestiller du

Det er ganske nemt at få leveret friske skalddyr fra Venø Seafood. Du finder blot de varer du ønsker på hjemmesiden, og med dag til dag-levering kan du få leveret dine varer allerede dagen efter. Dine varer vil blive pakket i flamingokasser med køleelementer, så temperaturen holdes under 5 grader.

Tags: No tags

Comments are closed.